Bursa Diş Teli Tedavisi


Bursa Diş Teli Tedavisi nasıl olmalı


Bursa diş teli tedavisi günümüz teknolojisinin sağladığı imkânlar sayesinde, farklı diş teli çeşitleriyle ve hasta konforunu ön planda tutan tasarımlarla yapılmaktadır. Bireyler, diş ve çenelerinde meydana gelen sorunlar sebebiyle estetik kayıplar yaşamaktadır. Bu tür durumları önlemek ve gelecekte daha önemli sorunlarla karşılaşmamak, farklı yapılarda ve farklı malzemelerle üretilen diş telleriyle mümkün olmaktadır.


Hasta ile yapılan görüşmeler ve muayeneler sonrası belirlenen ağız ve diş sorunları, diş teli tedavisi ile sonlandırılarak, hastaların diş sağlığı korunmakta, estetik kaygıları tamamen giderilmektedir Estetik diş teli tedavisinde kullanılmak üzere tasarlanan diş telleri,
·         Metal braketler
·         Lingual braketler
·         Şeffaf plaklar
·         Porselen braketler gibi çeşitlerden oluşmaktadır.

Hastaya takılacak olan diş teli çeşidi, ağız ve dişteki sorunun boyutu ve bireyin ağız ve diş yapısına göre belirlenmektedir.

İlgili Link : Diş Eti Tedavisi

Diş Telleri Nasıl Takılır? Acı Hissedilir mi?



 Diş tellerinin takılma işlemi sanıldığı gibi can acıtan bir durum değildir. Yarım saatlik seanslarla üst ve alt diş telleri hekimin tercihine bağlı olarak ya tek seansta yada iki seansta tamamen takılmış olur. Bu seanslarda hastalar ağrı acı hissetmez herhangi bir uyuşturma iğne vesaire gibi bi işlem ihtiyaç duyulmaz. Başlangıçta ağızda yabancı bir madde olarak algılanan diş telleri, kısa sürede size aitmiş gibi gelir ve hastalarımız sanki uzun yıllardır telleriyle berabermişcesine bu yeni duruma alışırlar. Dişlere hiçbir zararı olmayan tamamen doku dostu yapıştırıcılar kullanılır. Bu yapıştırma işleminde dişlerden aşındırma veya dişe zarar verebilecek herhangi bir işleme ihtiyaç duyulmaz. 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lamine Diş Kullanırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir

Dişeti Sorunları Migren Ağrınızı Tetikleyebilir

Diş Eti Nasıl Tedavi Edilir